ONDERSTEUNING VOOR DE ZORG

Onze tijdelijke medewerkers functioneren uitstekend in heel diverse zorgomgevingen. Of het nu in een ziekenhuis, huisartspraktijk of ouderenzorginstelling is, ze zorgen voor service op hoog niveau. Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen!

Jij zet onze tijdelijke medewerkers in voor de facilitaire dienstverlening van je zorgorganisatie. En zij zetten op hun beurt hun kennis en vaardigheden voor jou in. Zo zijn ze goed getraind in horeca- en gastvrijheidswerk, zowel vanuit hun studie als vanuit Voilà Support. Ook zorgen we dat ze allemaal de SVH-e-learning ‘Voedingswensen en allergenen’ hebben afgerond. En dat ze bekend zijn met de belangrijkste concepten rond eten en drinken in de zorg – van ‘Meals on Wheels’ tot ‘zelf koken binnen kleinschalig wonen’.


DIVERSE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vind je enkele werkzaamheden waarvoor je bij ons kunt aankloppen:

  • Bediening. Onze tijdelijke medewerkers zijn bij uitstek geschikt voor de bediening in je restaurant. Zij zorgen dat je patiënten, cliënten of bewoners zich daar welkom voelen en er zo aangenaam mogelijk verblijven. Wees niet verrast als mensen het er zo gezellig vinden dat ze na hun maaltijd nog even blijven zitten!

  • Keukenwerkzaamheden. Voilà Support levert geen (chef)koks, maar wel tijdelijke medewerkers die in staat zijn maaltijden af te maken op locatie, te portioneren en te regenereren. Zij draaien hun hand evenmin om voor de ‘koude kant’ van het keukenwerk, zoals de bereiding van salades of desserts.

  • Voedingsassistentie en -administratie. Je roomservice en voedingsadministratie zijn in goede handen bij onze tijdelijke medewerkers. Onder meer vanwege hun hotelschoolopleiding, hun sociale vaardigheden en het feit dat zij allemaal de e-learning ‘Voedingswensen en allergenen’ hebben voltooid.

  • Receptie en telefonie. Hoe worden mensen te woord gestaan als ze jouw organisatie betreden of bellen? En welke indruk krijgen ze daardoor ván je organisatie? Met onze behulpzame en effectieve receptionisten of telefonisten hoef je je daar geen zorgen om te maken.

  • Overig. Onze tijdelijke medewerkers krijgen ook geregeld de vraag om mee te helpen met andere activiteiten. Bijvoorbeeld als gastheer- of vrouw op een vaccinatielocatie of bloedpoli. Ze zijn beschikbaar voor alle facilitaire dienstverlening in de zorg, van care tot cureNeem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

KLANTEN ALS JIJ

We hebben operationele ondersteuning geboden aan onder andere:

  • Tangenborgh. Deze ouderenzorgorganisatie kreeg tijdelijke medewerkers voor zowel bedienings- als keukenwerkzaamheden. Die medewerkers lieten onmiddellijk het voorbeeldgedrag zien waar Tangenborghs interim-manager (ingezet vanuit Voilà Advies) op aanstuurde;

  • Het Perron. Deze huisartsenpraktijk zocht een receptionist(e) om patiënten warm te ontvangen, zonder meteen in triage te vervallen. Iemand die geen medische kennis had, maar wel gastvrijheidsvaardigheden. Die vond ze bij Voilà Support. Uiteindelijk nam Het Perron een vaste medewerker voor deze rol aan;

  • Treant. Dit ziekenhuis (locatie Emmen) schakelt onze tijdelijke medewerkers in voor roomservice en voedingsadministratie. Zij werken elkaar in. En ze volgen de richtlijnen uit de trainingen die Voilà Advies aan Treant-personeel geeft op het vlak van facilitaire dienstverlening;
  • Patyna. Voor deze ouderenzorgorganisatie draaien onze tijdelijke medewerkers tientallen keuken- en bedieningsdiensten per maand, op meerdere locaties. Ook hier werken zij elkaar in. Toen Patyna belde, had de organisatie de volgende dag al operationele ondersteuning nodig. Dat lukte!