TIJDELIJKE OPERATIONELE ONDERSTEUNING: SNEL, BEKWAAM EN BETROKKEN

Soms heb je opeens te weinig operationele medewerkers. Of dreig je zo’n tekort te krijgen. Onze SNA-gekeurde service helpt je dan vliegensvlug uit de brand. We zijn 24/7 bereikbaar om je tijdelijke medewerkers te leveren die langere tijd kunnen bijspringen. Of het nu gaat om horeca- en hostwerk of facilitaire services in de zorg.

Bij Voilà Support vind je operationele medewerkers op verschillende niveaus. Je kunt bij ons terecht voor puur uitvoerend personeel. Maar ook voor operationeel leidinggevenden – tot en met supervisorniveau (middle management). Ben je op zoek naar tijdelijk hoger management? Dan kun je het best aankloppen bij ons zusterbedrijf Voilà Advies. Daar vind je snel de juiste interim.

Extra rendement

Alle tijdelijke medewerkers uit ons team hebben ervaring in de gastvrijheidssector en functioneren op hbo-niveau. Ze koppelen kennis van zaken aan grote betrokkenheid bij jouw organisatie. Waar mogelijk en gewenst denken ze bijvoorbeeld mee over verbeterpunten voor operationele werkprocessen. Ook motiveren of inspireren ze vaste medewerkers, onder meer met voorbeeldgedrag. Dit alles maakt hen extra rendabel voor je!

Veel flexibiliteit

Jouw tijdelijke medewerkers van Voilà Support passen zich snel aan hun nieuwe werkomgeving aan. In welke branche dan ook, van horeca en zorg tot office en events. Daarbij tonen ze gastvrijheid naar elk soort doelgroep: van gasten en bezoekers tot patiënten en cliënten. Hun flexibiliteit uit zich bovendien in hun inzetbaarheid. Je schakelt hen weliswaar voor langere tijd in. Maar je hoeft hun niet elke week hetzelfde aantal diensten te geven.

Goede teamspelers

Zelfstandigheid is een belangrijke kwaliteit van de professionals die we leveren. Zij hebben weinig aansturing nodig en nemen veel eigen initiatief. Als er iets moet gebeuren op de werkvloer, pakken ze dat op, ook als het niet expliciet hun taak is. Daarbij bewegen ze zich graag in een team. Ze kunnen uitstekend samenwerken en zijn erg sociaal. Voor je vaste medewerkers zal het voelen alsof ze er één of meer leuke collega’s bij hebben!