Ons team

Misschien heb je al één of twee van ons ontmoet. Maar hier leer je ons allemaal kennen. Elk van ons voltooide of volgt nog een opleiding in de horeca of facilitaire dienstverlening. We hebben de kennis en vaardigheden om direct voor je aan de slag te kunnen. En we zetten die graag voor je in, toegespitst op jouw vraag.

VIOLA MULDER

Waar ik enthousiast van word? Van de impact die we hebben op onze klanten. We slagen er met onze inzet, kennis en betrokkenheid echt in organisaties te helpen – ook op de korte termijn. Ik vind het fantastisch om te zien hoe blij zij worden van onze tijdelijke medewerkers. Net zo blij als ikzelf.


WIE IS ZE?

Viola is de oprichter en directeur-eigenaar van Voilà Support en zusterbedrijf Voilà Advies. Voorheen was ze leidinggevende in grote (horeca)organisaties. Zo was ze bijvoorbeeld General Manager van enkele hotels. 

WAT DOET ZE?

Ze stuurt Voilà Support aan, coacht haar medewerkers en zorgt dat klanten in no time de operationele versterking krijgen die ze nodig hebben. Via Voilà Advies stelt ze bovendien advies, interim-management, projectmanagement, training en coaching ter beschikking. Wil je haar graag in je Raad van Advies of Raad van Toezicht? Neem dan vooral contact op!

VOOR WIE ZOAL?

Viola heeft tijdelijke operationele ondersteuning geregeld voor onder meer Buitengoed Fredeshiem, feest- en eventorganisator WhatElze!, vakantiepark Landal Orveltermarke, resort Hof van Saksen, FC Emmen, huisartsenpraktijk Het Perron, ouderenzorgorganisatie Patyna en ziekenhuis Treant (locatie Emmen).

SHARON LUBBERS

Het liefst heb ik altijd iets om handen. En ben ik klaar met mijn taken? Dan zoek ik zelfs iets om te doen. Wat voor doel ik ook heb, ik bijt me erin vast en zorg dat het lukt! Het liefst in teamverband. Want ik ben dan wel zelfstandig en standvastig, maar samen iets voor elkaar krijgen vind ik het allerleukst.


WIE IS ZE?

Sharon wil al van kinds af aan in de gastvrijheidssector werken. De Hogere Hotelschool was dan ook een logische keus. Ze voltooide die opleiding in Leeuwarden. Werkte enige tijd bij een hotel in Emmen. En ging in januari 2021 aan de slag bij Voilà Support.

WAT DOET ZE?

Het liefst is Sharon voortdurend bezig om het gasten of patiënten naar hun zin te maken. En dat doet ze voor heel verschillende organisaties. Voorheen operationeel, bijvoorbeeld in de bediening of roomservice. Maar tegenwoordig altijd als coördinator, supervisor of assistent-manager.

VOOR WIE ZOAL?

Via Voilà Support heeft ze onder andere gewerkt als assistent-horecamanager bij FC Emmen. Als receptioniste in het hotel op Buitengoed Fredeshiem. En bij de voedingsadministratie van ziekenhuis Treant (locatie Emmen).

SUSANNA THANGARASA

Elke dag op dezelfde plek zitten, vooral in mijn eentje werken en steeds maar dezelfde taken uitvoeren. Dat is niets voor mij. Daarom ben ik zo gelukkig bij Voilà Support. Ik vind hier heel veel afwisseling in werkzaamheden, locaties en klanten. En ik werk ook nog eens samen met superleuke collega’s!


WIE IS ZE?

Susanna was in 2022 nog amper begonnen als stagiaire. Maar toen wisten we het al: deze vrouw wilden we houden – alleen al om haar enthousiasme, behulpzaamheid en zorgvuldigheid. We zijn dan ook erg blij dat ze na die stage bij ons in dienst wilde.

WAT DOET ZE?

De duizendpoot van Voilà Support. Die bijnaam zit Susanna als gegoten. Zo zet ze het ene deel van de week haar talent voor officemanagement in (bij onze klanten, maar ook op ons eigen kantoor) en is ze op andere dagen een geliefd voedingsassistente.

VOOR WIE ZOAL?

We hebben Susanna geregeld uitgeleend aan klanten van Voilà Advies voor secretariële en officewerkzaamheden. Ook heeft ze via Voilà Support als receptioniste gewerkt in het hotel op Buitengoed Fredeshiem. En ze is voedingsassistente geweest in de roomservice van ziekenhuis Treant (locatie Emmen).

DAAN BOSMA

Ik hou ervan als de sfeer gezellig is. En helemaal als ik daar zelf aan bij kan dragen. Via Voilà Support kan dat, gewoon naast mijn studie. Of het nu is met bardiensten in een horecagelegenheid, met gastheerschap op een evenement of met roomservice in een ziekenhuis. Die variatie vind ik super!

  

WIE IS HIJ?

Zijn studie aan de Hogere Hotelschool. Zijn minor event management. En zijn werk bij Voilà Support, waar hij in februari 2022 begon. Het is Daan allemaal op het lijf geschreven: gastvrijheid zit in zijn DNA.

WAT DOET HIJ?

Daan zet zijn professionele en sociale vaardigheden in voor allerlei soorten klanten in heel verschillende settings. Hij past zich razendsnel aan een nieuwe werkomgeving aan, of het nu een event is of een zorgorganisatie. En hij is een rasmotivator voor collega’s.

VOOR WIE ZOAL?

Daan is onder meer barmedewerker geweest bij Het Atlas Theater. Voedingsassistent in de roomservice van ziekenhuis Treant (locatie Emmen). En zowel gastheer als bar- en bedieningsmedewerker in een skybox van FC Emmen.

Kylian Brust

Een gezellig team. Met mensen die graag samenwerken om anderen een goede tijd te bieden. Dat is zeker iets wat ik zoek in mijn werk. En bij Voilà Support vind ik dat. Voor mijn netwerk is het ook niet verkeerd hier te werken. Ik leer veel interessante mensen kennen, van allerlei organisaties en uit allerlei sectoren.


WIE IS HIJ?

Kylian was nog student Hotel Management toen hij ons al zijn kwaliteiten liet zien. Van zijn horecaskills tot zijn verantwoordelijkheidsgevoel. Als stagiair werkte hij voor veel van onze klanten en maakte overal indruk. We waren dan ook erg blij toen hij na zijn studie niet wegging, maar bij Voilà Support in dienst kwam.

WAT DOET HIJ?

Hij houdt van afwisseling, of het nu gaat om werktijden, werklocaties of werkzaamheden. En hij is van alle markten thuis. Van bar-, bediening- en keukenwerkzaamheden tot roomservice en leiding geven aan een team. Is er iets nieuws voor hem? Dan pakt hij dat supersnel op. In de praktijk, maar ook tijdens zijn huidige master Hospitality & Service.

VOOR WIE ZOAL?

Kylian is onder andere Shift Leader geweest bij het ATLAS Theater, verantwoordelijk voor de bar en bediening in een skybox van FC Emmen en voedingsassistent in ziekenhuis Treant (locatie Emmen). Ook deed hij bedienings- en keukenwerkzaamheden bij ouderenzorgorganisatie Patyna.

Daan Keuter

Werken in de horeca- en evenementenbranche? Leuk! Maar voor de zorg heb ik de grootste passie. Daarom laat Voilà Support me meestal in een zorgomgeving werken. Heel fijn. Ook omdat ik zo een kant van deze sector heb leren kennen die ik vanuit mijn studie Management in de Zorg niet snel zou zien. Daardoor weet ik nu zeker dat dit míjn sector is.


Wie is hij?

Daan wil graag iets betekenen voor anderen, of het nu gasten of patiënten zijn. Daar haalt hij voldoening uit. Daarnaast is hij een heel sociale en gestructureerde collega. Is er geen planning? Dan maakt hij die, of het nu voor de dag of de week is.

Wat doet hij?

Naast zijn hbo-studie Management in de Zorg in Groningen werkt Daan gemiddeld twee keer per week bij Voilà Support. Meestal in de roomservice van zorgorganisaties, soms ook als gastheer van ziekenhuisafdelingen – bijvoorbeeld als er een virus woedt. Dan geeft hij bezoekers, naast een warm welkom, instructies om de risico’s te beperken.

Voor wie zoal?

Daan heeft via Voilà Support onder meer gewerkt op twee locaties van zorgorganisatie Treant. Als roomservicemedewerker in het Scheper Ziekenhuis in Emmen. En als gastheer op ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen.

MELVIN DREVES

Wat ik het fijnst vind aan mijn werk? Doen wat nodig is. Betrokkenheid voelen en tonen, bijvoorbeeld door bij drukte wat langer te blijven. En daarna horen: ‘Zonder jou was het vandaag niet gelukt.’ Dat ik rust, stabiliteit en kwaliteit kan brengen op drukke momenten – dát geeft me voldoening.

WIE IS HIJ?

Melvin is scherp, zorgvuldig en altijd gericht op hoe iets beter kan. In nieuwe situaties ontwikkelt hij snel de vaardigheden en omgangsvormen die nodig zijn. Hij werkt graag netjes, met oog voor detail, en ontpopt zich in no time tot de stabiele factor in het team. 

WAT DOET HIJ?

Met zijn observatievermogen, betrokkenheid en doortastendheid is Melvin een waardevolle kracht op elke werkvloer. Voilà Support zet hem graag in als bedienings- of roomservicemedewerker, zowel voor zorginstellingen als in de horeca.

VOOR WIE ZOAL?

Melvin heeft via Voilà Support onder meer gewerkt als voedingsassistent in ziekenhuis Treant (locatie Emmen). Ook is hij geregeld gastheer, bar- en bedieningsmedewerker geweest bij Hof van Saksen, Land van Bartje en Orveltermarke.

Joost Manning

Soms is het drukker dan verwacht op de werkvloer. Dan lijkt het team opeens nét niet groot genoeg. Anderen krijgen daar stress van, maar ik ben er dol op. Ik hou van de uitdaging om dan toch iedereen snel en gastvrij te helpen. Om mensen tevreden te houden, door hard te werken en slim te schakelen met collega's.

WIE IS HIJ?

Joost werkt graag in verschillende rollen, teams en soorten horeca. En hoe dynamischer de omgeving, hoe beter. Zo kan hij zijn energie kwijt, zijn sociale karakter de ruimte bieden én de skills toepassen die hij opdeed op de Hogere Hotelschool.

WAT DOET HIJ?

Met zijn vrolijkheid, gastvrijheid en doorpakkende karakter maakt Joost zich snel geliefd bij gasten en collega’s. Klanten van Voilà Support zetten hem dan ook graag in als gastheer, bar- en bedieningsmedewerker.

VOOR WIE ZOAL?

Via Voilà Support heeft hij onder meer gewerkt achter de schermen én in de bediening bij FC Emmen. Ook was hij gastheer, bar- en bedieningsmedewerker voor Land van Bartje, Hof van Saksen, Orveltermarke en WhatElze!

Daniëlle Hugen

Ik ben graag bezig. En ik vind het heel fijn om mijn ervaring in de gastvrijheidssector nuttig te maken; om gasten of patiënten een goed gevoel te geven en mijn collega’s op de werkvloer te ondersteunen. Via Voilà Support kán dat. Ik geef aan wanneer ik beschikbaar ben. En vaak is er dan al heel snel de mogelijkheid om aan de slag te kunnen.


Wie is ze?

Daniëlle heeft meerdere diploma’s op zak – bijvoorbeeld van de Hogere Hotelschool en de opleiding Facilitair Management. Maar van stilzitten in schoolbankjes is ze nooit echt blij geworden. Het liefst verwerft, gebruikt én deelt ze haar kennis in de praktijk.

Wat doet ze?

Ze heeft 25 jaar werkervaring, vooral in de hospitality-sector. Onder andere in operationele werkzaamheden en on-the-job-training. De eerste zet ze in voor Voilà Support, de laatste voor Voilà Advies.

Voor wie zoal?

Via Voilà Support heeft Daniëlle gewerkt in de roomservice van het Scheper Ziekenhuis van zorgorganisatie Treant. Ze deed dit vooral op de wat uitdagendere afdelingen, bijvoorbeeld die voor ouderen of mensen met een herseninfarct.