Ons team

Misschien heb je al één of twee van ons ontmoet. Maar hier leer je ons allemaal kennen. Elk van ons voltooide of volgt nog een opleiding in de horeca of facilitaire dienstverlening. We hebben de kennis en vaardigheden om direct voor je aan de slag te kunnen. En we zetten die graag voor je in, toegespitst op jouw vraag.

VIOLA MULDER

Waar ik enthousiast van word? Van de impact die we hebben op onze klanten. We slagen er met onze inzet, kennis en betrokkenheid echt in organisaties te helpen – ook op de korte termijn. Ik vind het fantastisch om te zien hoe blij zij worden van onze tijdelijke medewerkers. Net zo blij als ikzelf.


WIE IS ZE?

Viola is de oprichter en directeur-eigenaar van Voilà Support en zusterbedrijf Voilà Advies. Voorheen was ze leidinggevende in grote (horeca)organisaties. Zo was ze bijvoorbeeld General Manager van enkele hotels. 

WAT DOET ZE?

Ze stuurt Voilà Support aan, coacht haar medewerkers en zorgt dat klanten in no time de operationele versterking krijgen die ze nodig hebben. Via Voilà Advies stelt ze bovendien advies, interim-management, projectmanagement, training en coaching ter beschikking. Wil je haar graag in je Raad van Advies of Raad van Toezicht? Neem dan vooral contact op!

VOOR WIE ZOAL?

Viola heeft tijdelijke operationele ondersteuning geregeld voor onder meer Buitengoed Fredeshiem, feest- en eventorganisator WhatElze!, vakantiepark Landal Orveltermarke, resort Hof van Saksen, FC Emmen, huisartsenpraktijk Het Perron, ouderenzorgorganisatie Patyna en ziekenhuis Treant (locatie Emmen).

SHARON LUBBERS

Het liefst heb ik altijd iets om handen. En ben ik klaar met mijn taken? Dan zoek ik zelfs iets om te doen. Wat voor doel ik ook heb, ik bijt me erin vast en zorg dat het lukt! Het liefst in teamverband. Want ik ben dan wel zelfstandig en standvastig, maar samen iets voor elkaar krijgen vind ik het allerleukst.


WIE IS ZE?

Sharon wil al van kinds af aan in de gastvrijheidssector werken. De Hogere Hotelschool was dan ook een logische keus. Ze voltooide die opleiding in Leeuwarden. Werkte enige tijd bij een hotel in Emmen. En ging in januari 2021 aan de slag bij Voilà Support.

WAT DOET ZE?

Het liefst is Sharon voortdurend bezig om het gasten of patiënten naar hun zin te maken. En dat doet ze voor heel verschillende organisaties. Voorheen operationeel, bijvoorbeeld in de bediening of roomservice. Maar tegenwoordig altijd als coördinator, supervisor of assistent-manager.

VOOR WIE ZOAL?

Via Voilà Support heeft ze onder andere gewerkt als assistent-horecamanager bij FC Emmen. Als receptioniste in het hotel op Buitengoed Fredeshiem. En bij de voedingsadministratie van ziekenhuis Treant (locatie Emmen).

SUSANNA THANGARASA

Elke dag op dezelfde plek zitten, vooral in mijn eentje werken en steeds maar dezelfde taken uitvoeren. Dat is niets voor mij. Daarom ben ik zo gelukkig bij Voilà Support. Ik vind hier heel veel afwisseling in werkzaamheden, locaties en klanten. En ik werk ook nog eens samen met superleuke collega’s!


WIE IS ZE?

Susanna was in 2022 nog amper begonnen als stagiaire. Maar toen wisten we het al: deze vrouw wilden we houden – alleen al om haar enthousiasme, behulpzaamheid en zorgvuldigheid. We zijn dan ook erg blij dat ze na die stage bij ons in dienst wilde.

WAT DOET ZE?

De duizendpoot van Voilà Support. Die bijnaam zit Susanna als gegoten. Zo zet ze het ene deel van de week haar talent voor officemanagement in (bij onze klanten, maar ook op ons eigen kantoor) en is ze op andere dagen een geliefd voedingsassistente.

VOOR WIE ZOAL?

We hebben Susanna geregeld uitgeleend aan klanten van Voilà Advies voor secretariële en officewerkzaamheden. Ook heeft ze via Voilà Support als receptioniste gewerkt in het hotel op Buitengoed Fredeshiem. En ze is voedingsassistente geweest in de roomservice van ziekenhuis Treant (locatie Emmen).

ILSE JONKER

De gastvrijheidssector is mega-divers; je kunt er zóveel in doen. Dat trekt me. Om diezelfde reden vind ik het ook zo leuk om bij Voilà Support te werken. Ik mag me hier voor allerlei soorten klanten inzetten. En daarbij wordt goed rekening gehouden met mijn beschikbaarheid. Heel fijn als je nog studeert!

  

WIE IS ZE?

Ilse is een ambitieuze en leergierige studente aan de Hogere Hotelschool. Ze houdt ervan om mensen een goed gevoel te geven. Niet alleen gasten, patiënten en cliënten, maar ook collega’s. Die helpt ze zodra ze hulp of aansporing kunnen gebruiken.

WAT DOET ZE?

Van operationele tot coördinerende taken, Ilse draait haar hand er niet voor om. En ze houdt van uitdagingen. Moet ze bijvoorbeeld improviseren, zoals die keer dat ze plots met weinig ingrediënten voor tientallen mensen een goede maaltijd moest maken? Geen probleem!

VOOR WIE ZOAL?

Sinds Ilse in 2021 bij ons begon, heeft ze onder meer gewerkt in de roomservice van ziekenhuis Treant (locatie Emmen). In de bediening bij resort Hof van Saksen. Als gastvrouw bij huisartspraktijk Het Perron. En in zowel de keuken als de bediening bij zorginstelling Patyna.

DAAN BOSMA

Ik hou ervan als de sfeer gezellig is. En helemaal als ik daar zelf aan bij kan dragen. Via Voilà Support kan dat, gewoon naast mijn studie. Of het nu is met bardiensten in een horecagelegenheid, met gastheerschap op een evenement of met roomservice in een ziekenhuis. Die variatie vind ik super!

  

WIE IS HIJ?

Zijn studie aan de Hogere Hotelschool. Zijn minor event management. En zijn werk bij Voilà Support, waar hij in februari 2022 begon. Het is Daan allemaal op het lijf geschreven: gastvrijheid zit in zijn DNA.

WAT DOET HIJ?

Daan zet zijn professionele en sociale vaardigheden in voor allerlei soorten klanten in heel verschillende settings. Hij past zich razendsnel aan een nieuwe werkomgeving aan, of het nu een event is of een zorgorganisatie. En hij is een rasmotivator voor collega’s.

VOOR WIE ZOAL?

Daan is onder meer barmedewerker geweest bij Het Atlas Theater. Voedingsassistent in de roomservice van ziekenhuis Treant (locatie Emmen). En zowel gastheer als bar- en bedieningsmedewerker in een skybox van FC Emmen.

DAANTJE FRANX

Mensen blij maken: dáár haal ik energie uit. Ik vind het geweldig om iemands dag op te vrolijken. Dus help ik mijn collega’s als ik snel klaar ben met mijn eigen werk. En tover ik graag een glimlach op de gezichten van gasten, cliënten, bewoners en patiënten. Met efficiënte service natuurlijk, maar zeker ook met gezelligheid.

  

WIE IS ZE?

Daantje heeft de Hogere Hotelschool afgerond en werd in 2022 lid van ons team. Waarom ze daarvoor koos? Omdat ze houdt van afwisseling en zich graag blijft ontwikkelen. Juist hier kan ze werkervaring opdoen bij heel diverse organisaties.

WAT DOET ZE?

Ze is breed inzetbaar. Van de bediening in restaurants en roomservice in ziekenhuizen tot de ontvangst van gasten op evenementen. Oftewel: overal waar ze met haar service gasten, cliënten, bewoners of patiënten een fijne ervaring kan bieden.

VOOR WIE ZOAL?

Via Voilà Support heeft ze onder meer gewerkt als voedingsassistent in ziekenhuis Treant (locatie Emmen). En als gastvrouw voor feest- en eventorganisator WhatElze!

Juliette Hoogeveen

Mensen helpen en zorgen dat zij zich op hun gemak voelen. Dat doe ik het liefst. Zeker als dat bij verschillende organisaties kan. En in een hecht team. Voilà Support biedt me die kans. Ik heb hier heel fijne collega’s, die zich 100 procent inzetten voor klanten en elkaar. Daar word ik elke dag weer enthousiast van!


WIE IS ZE?

Gastvrijheid is er bij Juliëtte met de paplepel ingegoten. Als meisje was ze elke dag te vinden in het hotel van haar ouders. En nog altijd noemt ze de gastvrijheidssector een heel mooi wereldje. Eén waar ze graag in blijft werken terwijl ze als studente Geneeskunde haar grote droom najaagt: neurochirurg worden.

WAT DOET ZE?

Juliëtte houdt van afwisseling. De ene dag in de bediening van een restaurant, de andere dag in de roomservice van een ziekenhuis? Yes please! Ze is blij dat ze bij Voilà Support niet één werkomgeving hoeft te kiezen, maar voor heel diverse klanten in verschillende sectoren kan werken.

VOOR WIE ZOAL?

Ze is via Voilà Support onder meer voedingsassistente geweest bij ziekenhuis Treant (locatie Emmen). Ook stond ze achter de bar bij FC Emmen. En in de bediening van twee restaurants: het ene van ouderenzorgorganisatie Patyna, het andere van vakantiepark Hof van Saksen.

Kylian Brust

Een gezellig team. Met mensen die graag samenwerken om anderen een goede tijd te bieden. Dat is zeker iets wat ik zoek in mijn werk. En bij Voilà Support vind ik dat. Voor mijn netwerk is het ook niet verkeerd hier te werken. Ik leer veel interessante mensen kennen, van allerlei organisaties en uit allerlei sectoren.


WIE IS HIJ?

Kylian was nog student Hotel Management toen hij ons al zijn kwaliteiten liet zien. Van zijn horecaskills tot zijn verantwoordelijkheidsgevoel. Als stagiair werkte hij voor veel van onze klanten en maakte overal indruk. We waren dan ook erg blij toen hij na zijn studie niet wegging, maar bij Voilà Support in dienst kwam.

WAT DOET HIJ?

Hij houdt van afwisseling, of het nu gaat om werktijden, werklocaties of werkzaamheden. En hij is van alle markten thuis. Van bar-, bediening- en keukenwerkzaamheden tot roomservice en leiding geven aan een team. Is er iets nieuws voor hem? Dan pakt hij dat supersnel op. In de praktijk, maar ook tijdens zijn huidige master Hospitality & Service.

VOOR WIE ZOAL?

Kylian is onder andere Shift Leader geweest bij het ATLAS Theater, verantwoordelijk voor de bar en bediening in een skybox van FC Emmen en voedingsassistent in ziekenhuis Treant (locatie Emmen). Ook deed hij bedienings- en keukenwerkzaamheden bij ouderenzorgorganisatie Patyna.

Chiel Segaar

De waardering die ik krijg van patiënten. De blijheid die ik op hun gezicht zie. Puur omdat ik ze eten breng en even een praatje met ze maak. Dat verraste me best een beetje toen ik bij Voilà Support begon en aan de slag ging als voedingsassistent in ziekenhuis Treant. Maar ik vond het ook erg leuk. En dat vind ik nog steeds!


WIE IS HIJ?

Chiel maakt graag een leuk praatje met mensen – en zij met hem. Kort of lang. En of hij ze nu kent of niet. Zijn sociale vaardigheden kwamen uitstekend van pas tijdens zijn stage op ons kantoor. Bijvoorbeeld toen hij klanten belde om te onderzoeken hoe Voilà nog beter op hun wensen zou kunnen aansluiten.

WAT DOET HIJ?

Hij is bijna klaar met zijn studie Commerciële Economie. Als stagiair vanuit die opleiding maakte hij onder andere vacaturevideo’s om mensen te werven voor Voilà Support. En deze zomer vult hij zélf zo’n vacature in.

VOOR WIE ZOAL?

Chiel werkt voornamelijk als voedingsassistent in ziekenhuis Treant (locatie Emmen). Zoals alle Voilà Support-medewerkers die dit doen, heeft hij daarvoor de SVH-e-learning ‘Voedingswensen en allergenen’ voltooid.

Charissa Prins

Het is fantastisch bij hoeveel verschillende organisaties ik binnenkom via Voilà Support. Met hoeveel verschillende gasten, bewoners en collega’s ik te maken heb. En hoeveel verschillende werkzaamheden ik doe. Hier werken geeft een enorme boost aan mijn ontwikkeling als professional en als persoon.


Wie is ze?

Charissa koos ooit voor de Hogere Hotelschool, omdat ze met die opleiding allerlei kanten op kon. Hoe minder ze hoeft te kiezen tussen alles wat ze leuk vindt, hoe beter. Ze houdt erg van afwisseling en diversiteit – in mensen, sectoren en opdrachten. Mede daarom voelt ze zich helemaal thuis bij Voilà Support.

Wat doet ze?

Als Charissa bij een klant komt, laat ze meteen weten hoe blij ze is dat ze mag helpen. Ze stroopt vrolijk haar mouwen op, gaat voor het beste teamresultaat en wil het altijd leuk maken op de werkvloer. Met succes! Of het nu in de bediening, keuken, roomservice of telefonische ledenwerving is.

Voor wie zoal?

Via Voilà Support heeft ze onder meer gewerkt in de roomservice van ziekenhuis Treant (locatie Emmen). Maar ook in de bediening bij FC Emmen, vakantiepark Hof van Saksen en zorgorganisatie Patyna. Namens Koninklijke Horeca Nederland (KHN) enthousiasmeert ze ondernemers bovendien telefonisch om kennis te maken met KHN-regiomanagers.

Floor Kremer

Ik doe een Hogere Hotelschool-opleiding. En ik heb een eigen catering- en foodtruckbedrijf. Maar toch hield ik tijd over. En dat vond ik helemaal niets: ik kan niet stilzitten. Dus was het fijn dat ik ook bij Voilà Support aan de slag kon. Hier draai ik diensten waar ik blij van word en kan ik elke donderdag aangeven wanneer ik de volgende week inzetbaar ben. Precies de flexibiliteit die ik zocht!


Wie is ze?

Als meisje wilde Floor chirurg worden. En nog altijd heeft ze een warm hart voor de zorg. Dat hart moet de zorg wel delen met de horeca: de sector waar ze nu een opleiding voor doet. Haar kracht, naast haar social skills en directheid? Met chirurgische precisie zien wat er moet gebeuren op de werkvloer en dat onmiddellijk oppakken.

Wat doet ze?

Floor wordt bij Voilà Support ingezet voor roomservice in de zorg. En voor hosting, bardiensten en bediening in de horeca. Ze houdt ervan een gezellige sfeer te creëren. En om een leuk praatje te maken met klanten, gasten of patiënten.

Voor wie zoal?

Via Voilà Support is Floor onder meer aan de slag gegaan als gastvrouw, bar- en bedieningsmedewerker voor Atlas Theater en WhatElze!. Ook op vakantiepark Land van Bartje heeft ze bar- en bedieningsdiensten gedraaid. En voor zorgorganisatie Treant heeft ze in de roomservice gewerkt.

Heleen Prins

Na mijn Hogere Hotelschool wilde ik niet meteen nóg een opleiding doen. Ik wilde liever aan het werk. Alleen wist ik nog niet zo goed wat bij me paste. Ik vond zoveel leuk! Gelukkig kon ik bij Voilà Support in verschillende sectoren verschillende werkzaamheden doen. Door meerdere dingen uit te proberen, heb ik ontdekt wat ik het állerleukst vind.


Wie is ze?

Bij veel hotelschoolstudenten gaat het hart vooral sneller kloppen bij dynamische bar- en bedieningsdiensten. Maar Heleen werkt het liefst rustig op de achtergrond, om alles van A tot Z te regelen en structuur te geven.

Wat doet ze?

Heleen is multi-inzetbaar. Zo kan ze in de roomservice werken van ziekenhuizen. Maar ze staat ook graag in de keuken van zorgorganisaties. En ze voelt zich als een vis in het water als ze banquet-sales-werk doet voor hotels.

Voor wie zoal?

Heleen heeft heel diverse rollen vervuld via Voilà Advies. Van banquet-sales-medewerker van Hotel Ehzerwold tot roomservice-medewerker in het Scheper Ziekenhuis. En van koken bij zorgorganisaties Patyna en Treant tot de bediening in vakantieresort Hof van Saksen.

Daan Keuter

Werken in de horeca- en evenementenbranche? Leuk! Maar voor de zorg heb ik de grootste passie. Daarom laat Voilà Support me meestal in een zorgomgeving werken. Heel fijn. Ook omdat ik zo een kant van deze sector heb leren kennen die ik vanuit mijn studie Management in de Zorg niet snel zou zien. Daardoor weet ik nu zeker dat dit míjn sector is.


Wie is hij?

Daan wil graag iets betekenen voor anderen, of het nu gasten of patiënten zijn. Daar haalt hij voldoening uit. Daarnaast is hij een heel sociale en gestructureerde collega. Is er geen planning? Dan maakt hij die, of het nu voor de dag of de week is.

Wat doet hij?

Naast zijn hbo-studie Management in de Zorg in Groningen werkt Daan gemiddeld twee keer per week bij Voilà Support. Meestal in de roomservice van zorgorganisaties, soms ook als gastheer van ziekenhuisafdelingen – bijvoorbeeld als er een virus woedt. Dan geeft hij bezoekers, naast een warm welkom, instructies om de risico’s te beperken.

Voor wie zoal?

Daan heeft via Voilà Support onder meer gewerkt op twee locaties van zorgorganisatie Treant. Als roomservicemedewerker in het Scheper Ziekenhuis in Emmen. En als gastheer op ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen.

Daniëlle Hugen

Ik ben graag bezig. En ik vind het heel fijn om mijn ervaring in de gastvrijheidssector nuttig te maken; om gasten of patiënten een goed gevoel te geven en mijn collega’s op de werkvloer te ondersteunen. Via Voilà Support kán dat. Ik geef aan wanneer ik beschikbaar ben. En vaak is er dan al heel snel de mogelijkheid om aan de slag te kunnen.


Wie is ze?

Daniëlle heeft meerdere diploma’s op zak – bijvoorbeeld van de Hogere Hotelschool en de opleiding Facilitair Management. Maar van stilzitten in schoolbankjes is ze nooit echt blij geworden. Het liefst verwerft, gebruikt én deelt ze haar kennis in de praktijk.

Wat doet ze?

Ze heeft 25 jaar werkervaring, vooral in de hospitality-sector. Onder andere in operationele werkzaamheden en on-the-job-training. De eerste zet ze in voor Voilà Support, de laatste voor Voilà Advies.

Voor wie zoal?

Via Voilà Support heeft Daniëlle gewerkt in de roomservice van het Scheper Ziekenhuis van zorgorganisatie Treant. Ze deed dit vooral op de wat uitdagendere afdelingen, bijvoorbeeld die voor ouderen of mensen met een herseninfarct.