Onze aanpak

Voilà Support levert je 24/7 wat je zoekt: operationele medewerkers die jou voor langere tijd uit de brand helpen. Allemaal enthousiaste professionals die doen wat ze beloven, meedenken en voorbeeldgedrag vertonen. Of zij zich nu richten op bar- en bedieningswerkzaamheden, hosting of facilitaire services in de zorg.

1. WE LUISTEREN GOED NAAR JE VRAAG

Alles wat we doen, begint bij jou. Dus heb je tijdelijk operationele ondersteuning nodig? Bel, mail of app ons. Ook als het avond is. Ook in het weekend. En zelfs als je al mensen voor morgen zoekt. Trek bijvoorbeeld aan de bel als je plotseling langdurige uitval hebt. Of nog niet voldoende capaciteit voor de plannen en ambities van je organisatie. Maar ook, bijvoorbeeld, omdat er binnenkort iemand met zwangerschapsverlof gaat.

 

2. WE KOMEN VLIEGENSVLUG IN ACTIE

Jij hebt een duidelijke vraag, wij zoeken direct de juiste medewerker(s) voor je. Zo simpel is het. Daar hoeven we niet eerst een uitgebreid plan voor te maken of een tijdrovend voorbereidingstraject voor te starten. Het lukt ons geregeld om op de dag zelf al een oplossing voor je te hebben. En om je, als je dat wilt, de volgende dag een nieuwe (tijdelijke) medewerker te bieden.

 

3. WE GAAN VOOR DE LANGE RELATIE

We geven je langdurige operationele ondersteuning, of het nu enkele weken of enkele maanden is. Maar dus niet eenmalig of twee avonden. We willen je namelijk op de best mogelijke manier helpen. En dat kunnen we pas echt als we een duurzame relatie met je hebben. Een relatie waarin respect, loyaliteit en vertrouwen samengaan met open en eerlijke communicatie – van beide kanten.

 

4. WE ONDERHOUDEN HET CONTACT

Om je optimaal te ontzorgen, hebben we geregeld contact met je. Bijvoorbeeld over toekomstige roosters en het aantal medewerkers dat je nodig hebt. Maar ook over onze ondersteuning tot dat moment. Dit kan tussen de bedrijven door, zeker als er onverwacht iets aangepast moet worden in werkzaamheden. Maar in overleg met jou plannen we eveneens periodieke evaluatiemomenten in, bijvoorbeeld eens per halfjaar.

 

5. WE DENKEN MEE EN MOTIVEREN

We verbinden ons aan jou en je doelen, zoeken samen met jou naar de beste oplossingen, en doen dit met volle overtuiging. Dat betekent onder meer dat onze tijdelijke medewerkers zich niet alleen snel de taken eigen maken die je hun geeft. Waar mogelijk en gewenst denken ze ook mee over betere werkprocessen. En helpen of inspireren ze jouw vaste medewerkers met suggesties en voorbeeldgedrag.