Ondersteuning voor Events

Onze tijdelijke medewerkers zijn bij uitstek geschikt voor horeca- en hostwerk op zakelijke of publieksevents. Ze passen zich snel aan elke werkomgeving aan, of het nu een congres, festival, stads- of sportevenement is. Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen!

Jij schakelt onze tijdelijke medewerkers in voor je event. En zij zetten op hun beurt hun kennis en vaardigheden voor jou in. Zo zijn ze uitstekend getraind in horeca- en gastvrijheidswerkzaamheden, zowel vanuit hun studie als vanuit Voilà Support. Mede daardoor kunnen ze eenvoudig overweg met allerlei soorten publiek. En zorgen ze dat elke gast, bezoeker of deelnemer volop gastvrijheid ervaart.


DIVERSE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vind je enkele werkzaamheden waarvoor je bij ons terechtkunt:

  • Hosting. Onze tijdelijke medewerkers zijn je ideale gastheren en -vrouwen, of het nu voor een zakelijk of publieksevent is.

  • Bar- en bedieningswerkzaamheden. We leveren je professionals die goed getraind zijn in horecawerk. Vanuit hun opleiding én vanuit Voilà Support.

  • Kassawerkzaamheden. Bij de kassa van je event wil je medewerkers die gastvrij, snel, zorgvuldig en betrouwbaar zijn. Bij Voilà Support vind je ze!

KLANTEN ALS JIJ
We hebben operationele ondersteuning geboden aan onder andere:

  • WhatElze! Dit bedrijf zet onze tijdelijke medewerkers geregeld in als horecamedewerkers voor heel diverse zakelijke en publieksevents. Denk aan personeelsfeesten en het Oktoberfest Emmen;

  • Subliem Hospitality. Ook deze onderneming huurt onze tijdelijke medewerkers in voor zakelijke en publieksevents. Maar dan als gastheren en gastvrouwen. Bijvoorbeeld voor het Holland International Blues Festival in Grolloo;

  • Congres en Evenementenbureau Drenthe. Dit bureau schakelde onze tijdelijke medewerkers in als hosts op het New eMMergy Congres 2022, een bijeenkomst over ketensamenwerking voor de energietransitie.